Informatie

Wilt u niet alleen uw lichaam, maar ook uw geest op de beste manier trainen? Dan bent u van harte welkom bij NUL30 GYM. Naast uw huidige trainingsmethoden nemen we ook uw voedingspatroon onder de loep.

 

KOM IN BALANS BIJ NUL30 GYM

NUL30GYM is er voor iedereen die het beste uit zichzelf wil halen. Natuurlijk zorgen we ervoor dat al onze leden dit op een passende manier kunnen doen. Dit doen we overigens op basis van een totaalaanpak. Zo traint u bij ons niet gewoon even met de gewichten of op de loopband, maar worden ook uw voedingsgewoonten, mentale gezondheid en beweegpatronen meegenomen voor de beste balans tussen lichaam en geest.

 

LESROOSTER

Het mooie van NUL30 GYM is dat u hier kunt trainen op een manier die volledig past bij uw conditie en persoonlijke workout doelen. Bekijk onze lesroosters en zie direct waar u zich bij kunt aansluiten.

ABONNEMENTEN EN TARIEVEN

Om het trainen bij NUL30 GYM voor u zo overzichtelijk mogelijk te houden werken we met verschillende abonnementsvormen en heldere tarieven. Zo vindt u altijd de juiste trainingsmodus die helemaal aansluit bij uw wensen en voorkeuren.

OPENINGSTIJDEN

Niet iedereen wil of kan op dezelfde tijd trainen. Om te zorgen dat u bij ons altijd terecht kunt – op het moment dat u het beste uitkomt – beschikken we bij NUL30 GYM over zeer ruime openingstijden.

Gewichten

In onze gym kunt u op alle mogelijke manieren aan de slag om de gewenste workouts uit te voeren, bijvoorbeeld met de gewichten. Dit helpt enorm om uw conditie te versterken en uw kracht te vergroten.

Cardio

Speciale cardio oefeningen vergroten uw uithoudingsvermogen en helpen u tegelijkertijd bij een goede vetverbranding. Zo kunt u nog betere fysieke prestaties neerzetten. Uiteraard gaat dit bij NUL30GYM altijd gepaard met persoonlijk advies van onze deskundige instructeurs.

training en coaching

Bij NUL30 GYM komen uw lichaam en geest optimaal in balans. Hiervoor werkt u samen met onze instructeurs. Zij helpen u graag bij het opstellen van een persoonlijk trainingsschema en geven u natuurlijk de juiste coaching.

💬 Waar kan ik je mee helpen?