WELKOM BIJ NUL30 GYM

INTAKEMEER INFO

Personal training

Bouw samen met jouw personal trainer aan het fundament voor een fitter en gezonder leven.


Duo training

Samen met uw partner, vriend of familie sporten onder begeleiding van een personal trainer.

Groepslessen

Dynamische lessen waarin je samen met anderen werkt aan je conditie, kracht en flexibiliteit onder begeleiding van een ervaren instructeur.

Small group training

Een groepstraining voor maximaal zes personen, ontworpen voor individuele aandacht en maximale resultaten.

Prive gym

Een exclusieve privégym-ervaring waarbij je aan jouw fitnessdoelen kunt werken.

Bedrijfsfitness

Betere resultaten door fitte medewerkers. Sportende medewerkers zijn productiever en minder vaak ziek.

Sportkamp Marrakesh

Een vijfdaagse sportkamp in Marrakesh, waarbij de focus ligt op sporten en heel veel gezelligheid.

Voeding op maat

Met voedingsbegeleiding helpen wij stap voor stap gezonde gewoontes in je leven te integreren.

Ali Acharki – Eigenaar & Trainer van NUL30GYM

Mijn naam is Ali Acharki en sinds 2022 eigenaar van Nul30gym: een eigen exclusieve gym in Utrecht. Nul30gym is de plek waar mensen fitter worden, maar ook elkaar ontmoeten. Een gezonde levensstijl vind ik ontzettend belangrijk en breng ik graag over op anderen. Je kunt me altijd bellen om een afspraak te maken samen in de gym, geheel vrijblijvend. Ik zie je graag snel bij Nul30gym!

Wat we doen

5

Personal training

Onze personal training is erop gericht om uw algehele welzijn te bevorderen.

5

Lifestyle coaching

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat u niet alleen traint, maar vooral ook de juiste keuzes neemt met betrekking tot uw lifestyle.

5

Fitness en groepslessen

Het pluspunt van trainen bij NUL30 GYM is dat we altijd maatwerk leveren.

5

Voeding op maat

Voor de juiste balans in uw lichaam is het belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen wat u op een dag binnenkrijgt en wat u aan energie verbruikt.

Personal training

Onze personal training is erop gericht om uw algehele welzijn te bevorderen. Zo komt niet alleen uw lichaam, maar ook uw geest helemaal in vorm. We bieden u een optimale combinatie van persoonlijke training en groepslessen, zodat u precies krijgt wat u nodig heeft. Het grote voordeel van deze totaalaanpak is dat u zowel uw conditie en kracht vergroot als overtollig vet aanpakt. Alleen maar voordelen dus!

Voeding op maat

Voor de juiste balans in uw lichaam is het belangrijk dat er een goed evenwicht is tussen wat u op een dag binnenkrijgt en wat u aan energie verbruikt. Onze trainers en voedingsdeskundigen nemen dan ook graag uw bewegingspatroon en uw voedingsgewoonten met u door. Zo ziet u precies waar uw lichaam behoefte aan heeft en weet u exact welke voedingsstoffen het belangrijkst voor u zijn.

Lifestyle coaching

Dankzij onze jarenlange ervaring weten we hoe belangrijk het is dat u niet alleen traint, maar vooral ook de juiste keuzes neemt met betrekking tot uw lifestyle. Op dit gebied coachen we u dan ook graag. Naast de beste workouts voor uw lichaam komen ook uw mentale gezondheid en uw voedingsgewoontes ruim aan bod. We kijken samen naar wat al goed loopt en wat er beter kan.

Fitness en groepslessen

Het pluspunt van trainen bij NUL30 GYM is dat we altijd maatwerk leveren. Zo kunt u, afhankelijk van uw persoonlijke voorkeuren, kiezen voor individuele fitness of juist voor gezellige groepslessen. Uiteraard kan dit op verschillende momenten van de dag, zodat u altijd op uw piekmoment kunt komen trainen. Vraag ons snel om meer informatie over de verschillende lesopties of meld u direct aan!

Onze trainers

SHARON – Bodybalance

SAID – Personal training

LOIS – Personal training
ERIK – Bodypump

Aanmelden

Je kunt je gemakkelijk via onze website aanmelden. Klik op de knop hieronder om je aan te melden.
💬 Waar kan ik je mee helpen?