Wie zijn wij

NUL30 GYM is de plek waar u lekker fit wordt, maar dan wel op een manier die bij u past. Dankzij een fijne samenwerking met onze coaches, personal trainers en diëtisten haalt u altijd uw doelen.

WAAR STAAN WE VOOR?

Bij NUL30 GYM zijn we er om u te helpen om nog gezonder en fitter te worden. Zo zit u voortaan nog beter in uw vel en kunt u ook op andere terreinen beter presteren. Hiervoor zetten we u niet alleen fysiek aan het werk in de gym, maar zorgen we voor een totaalaanpak die bijdraagt aan uw mentale welzijn, opbouw van kracht en de best mogelijke persoonlijke balans.

 

Gewichten

We zijn in de eerste plaats een gym en dus gaat u bij ons zeker de handen uit de mouwen steken. Door uzelf flink uit te dagen bouwt u steeds meer kracht en conditie op.

 

Cardio

Voor de beste fysieke prestaties en nog meer uithoudingsvermogen is het belangrijk om ook de cardio mee te pakken. Cardiotraining bij NUL30 GYM helpt u om uw conditie verder te verbeteren en doeltreffend vet te verbranden.

training en coaching

Het doel van sporten bij NUL30 GYM is dat uw lichaam er nog beter en sterker van wordt. Daarom kiezen wij altijd voor een combinatie van coaching en personal training die op uw lijf geschreven staat.

 

Professionele trainers

Zichtbaar resultaat

Persoonlijk aandacht

💬 Waar kan ik je mee helpen?